Activiteiten oktober

Constitutieborrel

Woensdag 11 oktober vond bij de Boekanier onze constitutieborrel plaats. We hebben erg genoten van de avond en we willen de vele besturen en vrienden bedanken voor het langskomen en voor de cadeaus. Ook nog een bedankje voor de Boekanier, omdat we daar onze constitutieborrel hebben mogen houden.

 

Serve the City Forum in Krakau

Van 19 oktober tot en met 22 oktober zijn we met een deel van het bestuur naar het Serve the City Forum in Krakau geweest. Hier hebben we leerzame trainingen gevolgd, nieuwe mensen ontmoet en weer een hoop frisse ideeën opgedaan voor nieuwe activiteiten. Ook hebben we hier samen met andere Serve the City’s een weeshuis opgeknapt. Krakau is een prachtige stad en dit was een super gave ervaring.

 

 

Wandelen met ouderen

Elke dinsdag van 10:00-12:30 genieten we van een gezellige wandeling samen met de ouderen van Boshuis de Wever. Na de wandeling drinken we een kopje koffie of thee met elkaar en praten we nog even gezellig na. Wil jij ook een keer meewandelen? Schrijf je dan nu in via de link!

 

IKook

IKook is alweer in volle gang en meerdere studenten hebben al erg genoten van een heerlijk diner dat samen met ouderen is klaargemaakt onder het genot van leuke gesprekken. Wil jij nou ook een keer samen koken en eten met ouderen? Schrijf je dan nu in via de link!

 

Vooruitblikken…

Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
7  november        IKook – koken met ouderen
8  november        IKook – koken met ouderen
13 november       IKook – koken met ouderen
20 november       Najaarswandeling – De Hazelaar x Serve the Brave
30 november       IKook – koken met ouderen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close