Activiteiten november

Interne activiteit

Maandag 20 november hebben we een interne activiteit georganiseerd voor onze commissievrijwilligers. Samen hebben we genoten van spelletjes en drankjes bij de Vos en de Craen en hebben we elkaar beter leren kennen!

Besturenmarkt

Op dinsdag 28 november hebben we als bestuur meegedaan aan de besturenmarkt om meer informatie te geven over hoe het nou is om een bestuursjaar te doen bij Serve the City Tilburg. Wil jij nou ook meer weten over een bestuursjaar bij Serve the City Tilburg? Kom dan een keer langs in gebouw Esplanade in kamer E205. 

Wandelen met ouderen

Elke dinsdag van 10:00-12:30 genieten we van een gezellige wandeling samen met de ouderen van Boshuis de Wever. Na de wandeling drinken we een kopje koffie of thee met elkaar en praten we nog even gezellig na. Wil jij ook een keer meewandelen? 
Schrijf je dan nu in via de volgende link!

IkOok

IKook is alweer in volle gang bezig en meerdere studenten hebben al erg genoten van een heerlijk diner dat samen gekookt is met ouderen onder het genot van leuke gesprekken. Wil jij nou ook een keer samen koken en eten met ouderen en meehelpen met IKook? Schrijf je dan nu in via de volgende link!

Vooruitblikken

Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
 8    december      Paarse vrijdag
 9    december      Villa Pardoes run
11  december       IKook – koken met ouderen
12  december       IKook – koken met ouderen
20 december        IKook – koken met ouderen
21 december        Kerstcantus bij de Boekanier
25 december        Eerste kerstdag
26 december        Tweede kerstdag
30-31 december   Oliebollenkraam bij La Trappe
31 december        Oudjaarsdag 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close