Activiteiten januari

Pannenkoeken bakken Villa Pardoes
Op 4 januari hebben we als bestuur pannenkoeken gebakken bij Villa Pardoes. Het was erg leuk om de kinderen en de ouders zo te zien genieten van de pannenkoeken en ze waren ook erg lekker. We vonden het zo leuk dat we deze activiteit nog een aantal keer gaan doen met Serve the Kids en Serve the Brave. 

Gepidae 24 uurs volleybaltoernooi
Het volleybaltoernooi vond plaats op 13 en 14 januari. Het was een erg geslaagd toernooi. We hebben helaas niet gewonnen, maar we hebben een heel leuk toernooi gespeeld samen met studieverenigingen Complex en Input in een team. Om ons te onderscheiden van de rest hebben wij glitters op ons gezicht gedaan en werden wij het glitterteam. Serve the City was een van de goede doelen van het Gepidae volleybaltoernooi en op 14 januari mochten wij een prachtig bedrag ontvangen van 1425 euro. Alle eer naar Gepidae voor het organiseren van dit toernooi en het ophalen van zo’n mooi bedrag!

Blue Monday
Om een positieve draai aan Blue Monday te geven heeft Serve the Wisdom op 15 januari appels en kaarten uitgedeeld bij de locaties van Fontys journalistiek en Fontys lerarenopleiding, waarbij de kaart geschreven kon worden aan iemand die wel een steuntje in de rug kon gebruiken. Veel studenten waren blij met de appel en hebben de kaart weer doorgegeven aan een vriend of vriendin. Mocht jij nog iemand kennen die een steuntje in de rug kan gebruiken? Kom dan een kaartje halen op onze bestuurskamer (E.205)!

La Trappe 
Al een aantal jaar hebben wij een samenwerking met La Trappe. Afgelopen jaar heeft La Trappe verschillende acties gehad om onder andere geld op te halen voor Serve the City. Een aantal van die acties waren speciaalbierproefplankjes en oliebollen verkopen tijdens oud en nieuw. De fooi van de rondleidingen bij bierbrouwerij de Koningshoeven gaat ook naar Serve the City toe. Op 23 januari hebben we van La Trappe een cheque mogen ontvangen van wel 13.313,50 euro! Dit geld werd allemaal opgehaald met bovenstaande acties en wij als Serve the City zijn erg blij hiermee en de goede samenwerking die we al een aantal jaar hebben en die hopelijk ook nog jaren kan voortduren! Door dit geld kunnen wij een hele mooie activiteit neerzetten waar we hopelijk veel mensen blij mee kunnen maken, dus bedankt La Trappe!

Wandelen met de Tongerlose Hoef
Op 24 januari heeft Serve the Brave en het bestuur gewandeld bij de Tongerlose Hoef. Dit was erg gezellig en onderweg hebben we leuke gesprekken gehad met de bewoners van de Tongerlose Hoef. Dit was absoluut voor herhaling vatbaar en daardoor gaan we het wandelen nog zeker meerdere keren doen!

Vooruitblikken…


Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
 5    februari         IKook- koken met ouderen
 7    februari         SAMbal
 7    februari         IKook – koken met ouderen
14   februari         Koekjes versieren – Serve the Grey
19   februari         Clean up dag – Serve the Wisdom
20   februari         IKook – koken met ouderen
29   februari         IKook – koken met ouderen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close