Activiteiten februari

SAMbal
Op 7 februari vond de eerste editie van het SAMbal plaats, wat georganiseerd werd door Fractie SAM. Een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan Serve the City en hiermee kunnen we allemaal leuke activiteiten organiseren! Verder was het een erg geslaagde avond en heeft iedereen genoten. Alle eer naar Fractie SAM voor het organiseren van deze leuke avond!

Rozen rondbrengen bij de Koningsvoorde
Op Valentijnsdag heeft Serve the Grey rozen uitgedeeld bij verzorgingshuis de Koningsvoorde. Dit was een erg geslaagde activiteit en de bewoners waren erg blij met de rozen die ze kregen. Ze vertelden dat ze al heel de dag over de liefde aan het praten waren en dat dit een mooie toevoeging was op hun gesprekken. Zo konden we met iets kleins toch een glimlach brengen op het gezicht van de bewoners van verzorgingshuis de Koningsvoorde. 

Clean Up Dag
Na het succes van de vorige editie hebben we op maandag 19 februari in samenwerking met Bori opnieuw een clean-up actie georganiseerd. Met de hulp van VSA en (dag)vrijwilligers hebben we in het Leijpark en omliggende gebieden afval geraapt. Ditmaal geen zon, maar evengoed volle vuilniszakken!

Februaricongres
Op 26 februari vond het Februaricongres plaats in het koning Willem II stadion. Hierbij stonden wij op de pauzemarkt en konden mensen een praatje met ons maken over Serve the City tussen de workshops en sprekers door. We hebben een aantal interessante gesprekken gehad met mensen en het was over het algemeen een interessante en nuttige avond.Wij willen het Februaricongres bedanken voor het organiseren van deze avond!

Ikook

IKook is alweer in volle gang bezig en meerdere studenten hebben al erg genoten van een heerlijk diner dat samen gekookt is met ouderen onder het genot van leuke gesprekken.  
Wil jij nou ook een keer samen koken en eten met ouderen en meehelpen met IKook? Schrijf je dan nu in via de link!

Wandelen met de Tongerlose Hoef
Op 23 februari hebben we weer een keer met Serve the Brave gewandeld met de Tongerlose Hoef. Dit was weer erg gezellig! 29 maart gaan we weer met hen wandelen, dus wil jij ook graag een keer meewandelen? Meld je dan aan via de link!

Vooruitblikken…


Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
 2    maart           Bachelor Open Dag Infomarkt
 3    maart           ASVZ Gamemiddag – Serve the Brave
 4    maart           IKook – koken met ouderen
12   maart           Bestuursinteresseborrel
12   maart           Interne activiteit
13   maart           Activiteit met Traverse x Navigators
13   maart           IKook – koken met ouderen
15   maart           NLdoet activititeit
19   maart           IKook – koken met ouderen
21   maart           Etiquettediner
22   maart (onder voorbehoud) Moskeetour – Serve the Wisdom x MSA
25   maart           IKook – koken met ouderen
28   maart           IKook – koken met ouderen
29  maart            Wandelen bij de Tongerlose Hoef

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close