Activiteiten Maart

Bachelor open dag Tilburg Universiteit

Op zaterdag 2 maart vond de bachelor open dag plaats van Tilburg Universiteit. Wij stonden hier namens Serve the City Tilburg op de informatiemarkt om toekomstige studenten te informeren over wat voor leuke en nuttige dingen je bij Serve the City Tilburg kan doen en voor wie wij activiteiten organiseren. We hebben met een aantal mensen hierover gepraat en het waren erg interessante gesprekken.

ASVZ gamemiddag
Op zondag 3 maart organiseerden wij samen met ASVZ een Mario kart gamemiddag. Jong en oud speelden hier tegen en met elkaar en dit was erg leuk om te zien. 8 mensen gingen door naar de halve finale en hieruit gingen er 4 mensen door naar de finale. Het was erg spannend, maar uiteindelijk werd er een winnaar gekroond. Op het einde hadden we voor iedereen nog een medaille voor hun harde werk en het enthousiasme dat ze lieten zien tijdens de gamemiddag. Het was erg leuk om te zien hoeveel plezier iedereen uit deze activiteit haalde. 

Bestuursinteresseborrel
Op dinsdag 12 maart vond onze bestuursinteresseborrel plaats. Hierbij hebben we gepraat met mensen die geïnteresseerd zijn in een bestuursjaar bij Serve the City Tilburg en hebben we wat meer uitleg gegeven over wat een bestuursjaar inhoudt bij ons. Lijkt jou een bestuursjaar bij Serve the City Tilburg nou ook heel leuk? Vanaf nu zijn de sollicitaties open voor de bestuursfuncties. Je kan je aanmelden door een mail met daarin je CV en (korte) motivatiebrief te sturen naar voorzitter@servethecitytilburg.nl.

Bij verdere vragen kan je gerust mailen of langskomen voor een koffietje in kamer E 205 van het Esplanade gebouw!

Interne activiteit
Op dinsdag 12 maart vond ook onze interne activiteit plaats met onze commissievrijwilligers. Voor deze activiteit zijn we gaan poolen. Er vond wat competitie plaats tussen de verschillende teams, maar dit zorgde voor spanning en plezier. Dit was een erg leuke activiteit om te doen en we hebben allemaal genoten ervan. 

Activiteit met Navigators
Op woensdag 13 maart organiseerden wij samen met de Navigators een activiteit. Hierbij waren wij bij verzorgingshuis Bijsterstede de Wever. Er waren verschillende spelletjes, zoals sjoelen en ook was er de mogelijkheid om ballonfiguren te maken! Het was erg leuk om dit samen met ouderen te doen en er ontstonden ook leuke gesprekken tussen de studenten en de ouderen. 

NLDoet
Op 15 maart hebben we met het bestuur deelgenomen aan NLDoet, een jaarlijks terugkerende vrijwilligersdag in Nederland. Als activiteit hebben we in verzorgingshuis Satijnhof de gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes op hun paas-best gemaakt door (samen met de bewoners) paasversieringen te maken en plantjes te poten. Het was een hele gezellige, geslaagde dag!

Etiquettediner
Elk jaar organiseren we samen met Fractie Front het etiquette diner. Op deze avond worden tussen de gangen door de etiquettes van het dineren uitgelegd door rector magnificus Wim van de Donk.
Met het kopen van een kaartje betalen de gasten mee aan het opzetten van een activiteit van Serve the City Tilburg. Dit jaar is ervoor gekozen om het opgehaalde bedrag te gebruiken voor het Amarant weekend! 

Vooruitblikken…


Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
1    april            IKook – koken met ouderen
5    april            Iftar – Serve the Wisdom
8    april            IKook – koken met ouderen
10   april           TUC voor Tilburg Dag
16   april           IKook – koken met ouderen
16   april           Experience your future informatiemarkt
17   april           Muziekbingo – Serve the Grey
18   april           Pannenkoeken bakken – Serve the Brave x Villa Pardoes
25   april           IKook – koken met ouderen
27   april           Koningsdag
29   april           IKook – koken met ouderen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close