Activiteiten april

Iftar
Op vrijdag 5 april heeft Serve the Wisdom zich samen met een aantal deelnemers aangesloten bij de Iftar die georganiseerd werd bij wijkcentrum het Kruispunt. Wij wisten niet zo goed wat we ervan moesten verwachten maar het heeft onze verwachtingen overtroffen! Er was veel en vooral lekker eten. Dit was een geslaagde avond en voor ons allemaal een bijzondere ervaring. Het was erg goed georganiseerd en het was ook speciaal om dit een keer mee te maken!

TUC voor Tilburg dag
Op 10 April vond de Tuc voor Tilburg dag plaats. Dit is een dag waarop velen studenten iets voor de stad gaan doen. Op deze manier kunnen studenten iets teruggeven aan de stad waarin zij studeren. In de ochtend zijn we met het bestuur naar de opening van TUC voor Tilburg dag gegaan. Als Serve the City Tilburg deden wij natuurlijk ook mee aan deze dag. Wij gingen met een grote groep studenten wandelen bij dagbesteding de Tongerlose Hoef. Het was heerlijk weer, dus dat kwam goed uit. Het was heel gezellig en ook een mooi initiatief om studenten meer maatschappelijk betrokken te krijgen.

Derde Lustrum van MOVE
Op 16 april zijn wij uitgenodigd door MOVE om hun derde lustrum mee te vieren. We zijn in de middag afgereisd naar Utrecht om daar verschillende workshops bij te wonen om na te denken over de maatschappij en maatschappelijk betrokken zijn. Dit was erg leuk en interessant. Er was onder andere een ballenbak waar deelnemers in konden zitten om zo op een speelse manier sociale kwesties te bespreken. Wij willen MOVE bedanken voor de uitnodiging en de interessante middag.

Experience your future informatiemarkt
Op 16 april vond ook de Experience your future informatiemarkt plaats. Dit werd georganiseerd door Complex en SPS NIP voor psychologiestudenten. Wij waren ook aanwezig op deze informatiemarkt om de studenten meer informatie te geven over wat we nou precies doen bij Serve the City en wat ze onder andere bij ons zouden kunnen komen doen als ze daar interesse in hebben. We hebben veel mensen gesproken en goede gesprekken gehad. Al met al was het een geslaagde informatiemarkt.

Muziekbingo
Op 17 april werd er een muziekbingo georganiseerd door Serve the Grey voor de bewoners van verzorgingshuis Boshuis de Wever. Er werd lekker meegezongen met alle leuke nummers en er waren natuurlijk prijzen te winnen voor de bewoners als ze bingo hadden. Aan het einde van de bingo waren er ook nog medailles en een chocolaatje voor alle bewoners die hebben meegedaan om hen te bedanken voor hun deelname en enthousiasme. Het was een erg leuke activiteit en iedereen heeft zich erg vermaakt.

Pannenkoeken bakken bij Villa Pardoes
Op 18 April ging Serve the Brave pannenkoeken bakken bij Villa Pardoes. Dit was super leuk en ook zeer geslaagd. De pannenkoeken gingen er goed in bij iedereen. Het was erg mooi om de kinderen en ouders te zien genieten van de pannenkoeken en ook wij vonden het erg leuk en lekker!

Broers en zussen dag
Op 20 april hebben we de broers en zussen dag georganiseerd. Hierbij kwamen de broers en zussen van de bestuursleden langs en hebben we er samen een leuke dag van gemaakt. We hebben verdeeld in groepen allemaal leuke en grappige opdrachten uitgevoerd en zo ook elkaars broers en zussen beter leren kennen. We hebben de avond afgesloten met eten bij de Nachobar en het was een erg geslaagde en gezellige dag!

 

Vooruitblikken…


Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
3    mei              Enactus Tilburg Charity Gala
5    mei              Seniorenbevrijdingsfestival
6    mei              IKook – koken met ouderen
6    mei              Rondleiding bij La Trappe – Serve the Grey
7    mei              TUC Besturencantus
8    mei              IKook – koken met ouderen
9    mei              Hemelvaartsdag
15  mei              Green City Tour – Serve the Wisdom
15  mei              Serve the Dinner x T.S.V. Plato
15  mei              Serve the City Pubquiz
16  mei              Night University – Serve the Wisdom
21  mei              IKook – koken met ouderen
24  mei              ASVZ Gala – Serve the Brave
27  mei             IKook – koken met ouderen
29  mei            Brabants Maatjes BBQ
31 mei              Wandelen Tongerlose Hoef – Serve the Brave

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close