Afscheid Ontwikkelingscoördinator en Bestuur VIII

Geschreven door: Ashley van den Adel

Na 3 jaar zich hard ingezet te hebben voor onze Stichting, stopt Ingrid Maas met haar functie als ontwikkelingscoördinator bij Serve the City Tilburg. Door haar enthousiasme en doorzettingsvermogen, heeft ze ontzettend geholpen bij de enorme groei van de afgelopen jaren. We gaan haar gezelligheid en ervaring dan ook enorm missen! Vanaf 1 augustus treedt Zandra van Toorenburg aan als nieuwe coördinator van Serve the City Tilburg.
Op 1 augustus 2021 zal bestuur VIII haar stokje overdragen aan de nieuwe kanjers van bestuur IX. We hebben een ontzettend mooi jaar gehad ondanks alle tegenslagen die de pandemie met zich mee bracht en hebben desondanks veel dankbare activiteiten opgezet. We willen iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor Serve the City Tilburg enorm bedanken! Julia, Amber, Irene, Jorine en Jennefer: ontzettend veel succes en plezier komend jaar! Jullie gaan knallen!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close